Sexleksaker utan batterier??

Fick tyvärr ingen bild på snögubben jag gjorde igår, och nu så har den smält till en klump :( Nu liknar det mer två bröst!!

I helgen gäller det, vågar jag? eller kommer jag banga som de flesta gångerna?

På lördagskvällen blir det i alla fall sexparty, några nya leksaker hade suttit fint, UTAN batterier, för man retar sig bara om de tar slut, mitt i akten ;)

Precis varit ute och skottat fram min bil, (jo det är sant) Efter att ha satt mig igår och försökt starta den, så var det förgäves att skotta fram den när den ändå inte funka.. Men nu har jag både tagit bort snön, och kört med bilen.. DEN FUNKADE ;) Så idag kan jag göra min ärenden som var planerade... Massage, Läkarbesök.

Ikväll blir det jobb :(

Väderprognosen är verkligen illa

Jag ser det snöa, jag ser det snöa, det var ju TRÅKIGT fyfan. Nu är det vinter , nu är det vinter, i mars månad.

Jaa, vad ska man säga?? Jag vill ha värme!!! Inte 20 cm snö, och det bara vräcker ner ännu mer!
Fick en ganska rejäl chockad när jag vaknade imorse, jag var nära att lipa, jag är så trött på vintern... Om nu denna vinter ska komma, så får den gärna hålla sig på december-månaden.. Då den SKA vara där.
Men i för sig, något positivt är där nog, rejäl vinter - härlig sommar :)

Jag ska i alla fall göra det bästa av situationen, ut och roa mig i trädgården ;) 
 
/ Snö(gubben)kvinnan

Vad är hon sugen på idag då?

Då är jag på plats igen, framför min underbara dator, vad skulle göras utan denna?
Idag har vädret varit över förväntan, efter att ha kommit hem igårkväll med snöstorm runt hörnet, tänkte jag ta mig till ett varmare land timmen efter.. Men solen har FAKTISKT skinet idag, och det har varit helt underbart!!
Kanske våren är på väg trots allt?

Min lillebror har lyckats skriva en dikt:  förvåna er inte...


"jag Börja med josse den horan snacka bakom
ryggen nu ska jag öppna Truten om hur du fick kuken

både framo bak du fick
den ialla hål som existera A.H
fortfarande på topp japp jag fungerar


du stinker Bitch, du fick min kuk fan oslakna besfort
du har haft min kuk i munnen dags o vakna"

Vad är då Martina sugen på idag? - Jo något långt och bekvämt, hårt men ändå mjukt, smaklig men ändå salt. :)

Idag skulle jag bestämma vilken ROCKís jag skulle vilja vara, och nu har jag det TINA TURNER,....


Klimatet får mig att vilja spy...

Sitter hos Camilla just nu, framför mig har jag nog världens sötaste unge som ligger och sover på hennes mammas arm..! Anna och Kent är på besök hos camilla och robban och jag kan med glädje berätta att de har två helt underbar barn, en på 4 månader, också Lukas, snart 7 år.!!

Tittar jag ut, blir jag snabbt deprimerad av vädret, det snöar...! När ska det bli vår-väder? Blir så fruktansvärt förbannad på detta klimatet...det är inte ett dugg normalt och inte ett dugg roligt... JAG VILL HA SOL, VÄRME och en massa bruna män runt mig... det står högt upp på önskelistan och lär väl få stå där ett tag till känns det som!

Läste precis om the slut, i kvällsposten, var ju tvungen att leta upp henne på facebook, men förgäves....!

Mycket händer här i världen, som jag skrev innan...!

På lördag blir det piercing för min del.... om jag inte bangar denna gången...har nog bangat ett år..:) Men nu jävlar!
Sen blir det tatuering inom snar framtid.....GOTT!!

Ullared på torsdag nästa vecka...här händer det grejer...!
Nu ska jag ut och röka...på återseende snart igen...

"Koukou"

När vissa saker och ting händer i ens liv, när man känner att det krävs en brytning nånstans? Då helt plötsligt gör man val som man sent kommer glömma! Drömmer, känner, tänker, säger, man gör mycket dumt alltid. Men detta misstag är nog det dummaste jag gjort! Det är i för sig bra att man kommit så långt att man själv tycker att det är korkat gjort.. Men frågorna som ställs i mitt huvud gör mig KOKO....
 Jag kan inte sova, ännu en vaken natt. Kan inte säga direkt att denna natt är välkommen. Hatar att sitta uppe om nätterna, då man sitteri mörkret, kikar lite ut från fönstret och inbillar sig att någon står där! Samma visa varje gång man är vaken om natten!!

Fredags, då var man på Lite mer, skit trevligt hade jag... men efter bara att ha sovit någo ntimme så väntades en körning till jobbet i Tomelilla, och vad ser man inte när man tittar ut genom köksfönstret? Joo rejält med snö, blåst, jaa rena snöovädret...! :( Kom till jobbet till slut, jobbade några timmar men körde hem ganska tidigt, kort sagt såg de på mig att jag inte mådde 100, och såg väldigt trött och sliten ut :)
Sov igenom hela eftermiddagen på Påskafton , allt för att jag skulle palla en kväll till... Men jodå allt löste sig, jag drog mig ut från ytterdörren även denna dagen...!! Kort sagt vart jag riktigt riktigt trött när jag kom hem från Tingvalla efter att ha dansat till Perikles hela kvällen.. MEN,, kan ändå inte sova riktigt, men till slut somnar jag och vaknar till vid halv 10, tar mig en smörgås, går och lägger mig.. :) Vaknar då och då, men först till liv vid 3. Då jag visste att jag var tvungen att dra mig upp, för att jobbet väntade.! Nu sitter jag här, efter att ha sett avsnitten på Andra Avenyn för denna veckan ;) Riktigt spännande nu, kan knappt bärga mig till nästa söndag ......

Har ringt en gammal vän idag, kändes skönt att äntligen få prata med honom.... Men tyvärr kan vi inte träffas på grund av hans tjej ( sjukt svartsjuk)!


Det surrar i mitt huvud... Vill bara kunna sova, så jag kan släppa vissa tankar.. Men visst är det så, när man är uppe så många timmar, så till slut tar huvudet intervall mot tänkandet och allt blir så jävla knepigt när man tänker... Det blir skit av det helt enkelt!!

Imorgon kommer kanske en vän till mig....får se :D

Jag ska i alla fall se en film nu, The Wispers. eller vad den nu hette...Verkar helt okej faktiskt!!

På återseende..hajsvaj.

Ikväll kände jag inte denna varelse.

Tack för guds skull att man gjort sig av med relationen  , eller kontakten över huvudtaget med den människan, JAG skulle inte kunna lite på personen en sekund bara! Stå och flörta/kyssa/hålla hand när man har tjej...är verkligen OUT! så jävla patetisk är människan...! Må denna tjej han dejtar förstå detta...synd om henne ju!
Sitter på min egen lilla efterfest..trött är jag, somnar nog när som känns de som..
Inga funderingar alls över kvällen, utan bara glad att saker och ting gått som det gått. :)
Han viska i min bästa väns öra; Hälsa Martina så gott!! .
Haahaha att han bara kan och vill?! Då förstår man inte..men jag visade allt vart skåpet skulle stå.... Ikväll kände jag inte denna varelse..

Jag tycker man ska leva rejält när man väl fått chansen!

Denna dagen kallas Långfredag konstigt nog ,förstår egentligen inte det, läser man ordet lång, så tänker man, jaaa den är extra lång dag idag....! Men den har alltid varit kortare för mig.! idag har jag suttit hos Frissan i 3 timmar, jaa och inte är det jag som blivit fixad...! eller jo lite, men bara under tiden Mamma satt med färg i håret!
Ganska nöjd med min outfit just nu!!

Då var det spikat för en utgång idag, pratade precis med Ida, hon var på och jag är ju defnetivt på!  Lite synd att man jobbar imorgon bittia , men det är ju bara till förmiddagens slut..så det klarar jag.! Sen får man vila sig i 6 timmar, sen är det dags igen..!! Knappt troligt att man kommer vara pigg imorgon...! Men lever bara en gång, och den gången ska man leva rejält.
Ida slutar inte förrän 21.15, men vi hinner nog med ändå! :D Hon är i alla fall ledig imorgon :)

Mina funderingar kring gårdagen har fortfarande inte släppt....vad är det med mig? Ska jag leva med de tankarna resten av mitt liv eller? återstår och ser......

Vädret är allt ifrån Påskfint, ingen påsk känsla alls.... Och det är inte alls som förr, då träffades släkt och vänner och man åt god Påskmat...! I år blir inget sig likt!

Men jag önskar alla en GLAD PÅSK!! Nu ska Martina dra sig till soffan och vila sig!!
PÅ återseende.

Din j%*la slaskf?tta

Kontakannonsen som jag svarade på för några dagar sen, är nu avslutad.

BIO igår: Såg Angel med Helena Bergström och Rolf Lassgård. Filmen var inte lika bra som jag förvänta mig, hade räknat med en kanon film, när två riktigt bra skådespelare var huvudrollerna.
Kort sagt var den tråkig, långdragen. Jag gillar ändå Helena Bergström, helst när hon får sina utbrott då och då! Jag har nog sett de flesta filmer med henne, det bästa och svårslagna Livet är en schlager är fortfarande favoriten!
Camilla, Ida och jag var enade om vad vi tyckte om filmen.
BETYGET: ♦ ♦ ♦



Jag måste kanske nämna lite hur jag nu fick fram min rubrik för dagens blogg, jag och min kära lillebror var sura på varandra imorse... Han kallade mig Kohora, jag kontra med slaskfitta..! Vi kunde inte hålla oss nån av oss, vi bryter ut med varsett garv....sen har vi haft roligt över det i 3 timmar...normalt?! Njaä, men vem sa att jag var normal?


Martina har nya batterier till sin älskade leksak.


Jag, du, ni, oss, vi, er, hon, han, henne, honom, de, dom, igår befann jag mig i alla situationer... Men lite fundersam över varför han och "honom"  var med?!


Undra vad för rockstjärna jag vill bli? Snart dags att bestämma sig.....
Viktiga är att jag blir rik , världskänd, drogfri.
Tre önskningar, thats it!


Förmögen liten häxa

Bit i det sura äpplet och ta upp samtalsämnet själv ... så löd mitt horoskop idag!
Jag kan inte säga att det inte är sant..för det stämde för jävla bra!!

Ikväll har jag sett Angel på Bio..... mer om det kommer imorgon.
Skulle bara önska alla en god natt.... själv är jag för trött för att sitta här ;)

Mer om kontaktannonsen imorgon, ny information om denne :D

Sexupplysning

Kyssar sprids i det mörka rummet, lampan tänds...
Tjejen: Nä vänta lite..
-Va
Har du kondom?
-Ja typ
Vadå typ?
-Nämen du vet det är ju rätt pinsamt att slänga upp ett paket kondomer på rullbandet i kassan vah, så jag har jobbat lite på en egen lösning....Det här är en toarulle med en halv valnöt fasttejpat på.. och då tänker du säkert, men vadå gör det inte ont att ha den mellan benen, åhh joo det gör ont som fan. Men jag har tagit med lite tjära som man kan doppa den i.. Och då tänker du,hallåå,  men vadå 25 liter tjära i fittan kanske inte är så bra om det blir kvar sånt där inne i känsliga slemhinnor  , nej det är det säkert inte !  ...................................zzz...............................zz...............................zz.............. För du är väl kåt eller?? ........FAN!

Batterierna slut.

Dagens I-landsproblem, mina batterier är totalt slut.döda.FAN!
att-göra-listan blir nu en punkt längre, ha batterier hemma :)
Det har blivit ett beroende, andra ser sex som ett beroende, själv ser jag Guitar Hero som ett stort behov och beroende, det är så jädra kul :D Men inget spelande idag, Martina har ju glömt att handla hem batterier.

Levebröd.

Mitt levebröd är att torka andras skit i röven, hur känns de? Jag har utbildat mig till att förnedra mig så.
Men nu får det vara slut, till hösten börjas mitt nya liv, nya utmaningar. Kommer att läsa vidare då till ett och annat.

Visste ni att ärren är kartans väg till själen?

"Fly with me, and take the sky. Close your eyes and feel the wind. You and I will live to see, "


Fastnat för denna låten, den är helt underbar... Hörde den första gången hemma hos Ida. texten är vacker!
http://www.youtube.com/watch?v=RMw8ClgR5Ok

Ska in till fina stan idag, se upp :D

Första kontaktannonsen funnen.

Kalla det desperat, kalla det vad ni vill. Men igår skruvades något ifrån min hjärna, alla hämningar bara försvann. Händer rätt ofta med andra ord! Men i alla fall, jag läste Kvällsposten. Jaa jag vet inte ens om jag vågar berätta detta, ni kommer ju tro att jag ja.........
Men nu så, nu berättar jag det : Jag läste KP , lika tråkig läsning som alltid, men kom till kontaktannonserna, stannade upp och tänkte, NÄ men om jag skulle skriva en sådan kanske? Ideén dök upp hos mina föräldrar och de tyckte väl att jag var jätte korkad. och de skrattade enbart! :)
OKej tänkte jag, men om jag svarar på en annons då? Jag skugga igenom alla annonser för att hitta en som sökte just min ålder. Och där, där fann jag den. 
25 års kille sökte en tjej mellan 20-30 år, för mysiga romantiska kvällar, resor med mera. Skicka namn och nummer. 
Det var en kort och intensiv annons, tänk, jag ska både nämna namn och nummer för att få kontakt med honom. Jag tänkte en kort stund, ca 20 sek, sen satt jag där med mobilen och svarade honom. 
Jag tror jag har det du söker, känner du dig manad? (Mitt nummer) Martina, vi hörs! 

Det dröjde väl 10 min, sen fick jag svar. ; Hej  såg att du svarade på min annos hur är lägget me dej då, mvh (hans namn)

Okej, antingen kunde jag skita i det , eller svarade att det måste vara ett misstag, eller också ta chansen, leva livet, och dra på snörningen. 
Jag lever livet, så jag svarade på det, fast det var något som sa mig att NÄÄ Martina, denna man är nog inget för dig....
Jag hittade för sjutton fel på honom direkt, och då hade jag inte sett honom. Men jag svarade.........

Vi kommunicerade någon timme på sms, jag fick reda på : Han var inte så lång, mörkhårig, mörka ögon, arbetslös, hade jobbat inom (.......) 
Jag ville bara skrika, NEJ, nu får det räcka. Men kunde jag vara så iskall? Tänkte att om jag frågar om hans mailadress, så kanske han slutar sms:a? Jaadåå, han svarar jädrigt snabbt och säger att vi ses på MSN, jajaja menar jag på :D För mailadressen var nog också en av de nördigaste, töntigaste adressen jag någonsin hört talas om. 

Men nu har jag prövat på det! Tar ett tag innan jag prövar på kontaktannonser igen för jag är trots allt inte desperat.

Välkomst drink kanske?

Dagen då jag föddes, ångra jag att jag kommit till denna Värld.
Men vad kan jag göra? Jag måste i alla fall försöka klättra upp till toppen, kan knappast ge upp nu när jag väl fått chansen :) Nu sitter jag i alla fall här, i kalla Sverige. Längtar bort varenda eviga sekund till ett varmare ställe, till ett kärleksfullt minne blott. Men fortsätta drömma får jag väl göra, för inte komma någon att ta mig härifrån ikväll.

Jag har haft blogg innan, men dock inte på denna sida :) Vet ju hur allt funkar i alla fall!! :D
Martini.bloggboken.se
Tyvärr kunde jag inte behålla mitt namn, så fick istället komma på ett nytt lite hastigt :) Mumsilimums. Jaa va fan :D


Helgen var i alla fall helt fantastisk, med tjejerna :)
image1
Vinnarlaget i Skissa & Gissa i helgen :) Fr.vä. Jenny, Marie, Jag :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0