Klumpiga varelser

Har läst en del olika bloggar idag, vissa fastnade man speciellt för, andra lite mindre intressanta!
Många är ganska klumpiga när de skriver, saker som kan få  mig att explodera.!
Men nog om det, de vet säkert vilka man menar när de väl läser detta!! För så yra i huet kan de väl inte va alltid??

Undrar om jag orkar åka iväg ikväll, skulle vilja, men sen ska jag iväg imorgon och tror att jag behöver vila faktiskt!

kuckelimuck-medicin

"det är grejer de"

I alla fall ska jag vila nu, hoppas på att man mår bättre snaaart..

Skriver lite senare skulle jag kunna tro.


Trädgårdsmästare var dagens arbetsroll..

Istället för att sitta i lugn och ro på en stol och titta upp mot solen  med någon go dricka i handen, kändes det som att jag behövdes någon annanstans.... om inte i trädgården hos en bra vän. Det behövdes med andra ord :)
OCh efter några timmar, blev det bra resultat med...! :) riktigt nöjd..!

Bilen är såld, och det känns underbart...! :) Slipper man det skitet :D

Lugn kväll framför mig,, Riktigt skönt!! Kan inte göra så mycket mer, är inte riktigt bra än :(

Imorgon hoppas jag att jag vaknar FRISK!!

Är det verkligen en gåva från GUD att födas döv?

Löning idag, känns skönt! Alla räkningar är betalda, också otroligt skönt!
Ligger fortfarande i sjuksängen..

Ser ett väldigt intressant prg på UR, först var det BIG WORD, några kändisar (svenska) var med i ett engelskt komediprg. väldigt intressant och roligt. Efter det handlade de om paparazzin i USA. Tycker synd om alla kändisar, måste vara jobbigt och ha 30 fotografer in på en HELA tiden.
Nu handlar det om döva, också väldigt intressant, inte klokt att de kan så mycket som dom kan nu i Världen, man kan implantera något i barnen, så att de helt plötsligt kan höra som alla andra... :)

Vädret verkar bli fint idag med, hörde något om molnigt och regnigt, men ser inte ett moln på himlen.

Har inte så mycket mer och skriva förtillfälligt, mer än att ni får ha en underbar fredag :)

tack för mig!

Värme tack, jag har feber! :(

Allt jag behöver är värme, febern gör att jag fryser, hela kroppen skakar och det känns som en jordbävning inom mig! Febern har trots allt gått ner lite, men känner mig fortfarande dålig och RASTLÖS.
Mamma ville att jag skulle försöka följa med till Ystad idag, men det känns som att det skiter sig rejält, jag kan knappt gå och ordagrant ser det ut som jag skitit på mig när jag går. Trevligt att se alla människors blickar i för sig, men känner nog inte för att glädja någon idag!
Undra om det blir fint väder idag, så fall kan man ju alltid sitta ute en stund och försöka få lite färg :)

Sett lite på mitt schema över sommaren, heerregud, har ingen semester och jobbar i princip varje kväll i veckan, någon dag då jag tagit på mig extra, gott med pengar, sen måste jag ju ta mig en resa i höst tänkte jag!

Är ledig idag, imorgon får jag se om jag klarar av att jobba, som sagt, går som en kärring och känner mig som en. Först och främst måste jag bli av med febern, sen måste jag lära mig gå på nytt :D

Har nog inte mycket mer och skriva förtillfälligt..!!

Med UVI och en feber på 40 grader.

Då har man kommit hem från en lång dag i bilen, med 40 graders feber och UVI.

Jag visade mitt dåliga humör på apoteket idag, först och främst så kom en butter kärring in på apoteket, det var fullsmockat, och jag hade precis fått en sitt plats. Hon tittade på mig och menade att jag skulle resa mig. Men tyvärr jag har lätt för att svimma när jag har feber, men istället för att vara trevlig som inte hon heller var; SÅ utbröt jag; : Jag sitter i min ungdom för att jag ska orka stå när jag blir gammal! Hon tittade konstigt på mig, och bara liksom VA? sen gick hon.........När jag väl kom fram till kassan efter 15 personer förre mig, så hade datorn kollapsat och inget recept hade kommit in på datorn, hon bad mig lite surt att jag skulle köra tillbaka till läkaren och få receptet? Okej, vänta lite här nu, skulle jag köra 7 mil för att hämta ett recept och 7 mil tillbaka, jag trodde inte det var sant... Men i alla fall gick jag ut pusta ut i den friska varma luften, ringde till lassarettet, de hade ringt in receptet fick jag reda på....okej, går in efter 20 min väntetid i telefonen.... Okej, nu var där 12 förre mig, en som serva med recpet, två som tog hand om självbetjäningen? Jag var inte den utan jag gick fram till henne och bad att hon skulle hämta fler i personalen som stod och hängde därbak, de kan faktiskt fika efter de fått undan detta folket som är sjuka, sura och får snart värmeslag ..... Hon bad mig att sätta mig ner ch vänta på min tur.... !? Vad va det då? Det är alltid samma sak på Apoteket här i byn, jävla massa sjuklingar, men bara en som hjälper en... Efter 1h och 10 min kom jag ut, irriterad,trött och bara ville hem....och jag körde hem, la mig på soffan, somna med min feber. Vakna av att värktabletten hade slutat värka och jag trodde jag skulle dö.....Gick på toan utan att tänka på det, AJ AJ AJ, kan ni tänka er att någon har tagit ett blad och skurit en nere i underliver och inne i själva urinrörshalsen? Så känns det!! Jag är död, väldigt död.....  länge sen jag hade så fruktansvärt ont.....

mer kommer senare.

Man hör besvikelsen i deras röster.

Då så, du sitter man här igen! Snart duschen som gäller, och därefter är det jobb ikväll! Solen skiner, kanske vi får en vår trots allt?

Just nu spenderar jag väldigt mycket tid på jobbet, jag vill komma in i de nya rutinerna och dels så jobbar jag 100%, man ska vara glad om man hinner med annat :) ! Fick i alla fall reda på att jag är ledig på torsdag, då ska jag och mamma iväg, bara hon och jag :) Ska bli mysigt!

Just nu ser jag Flip Flop på Kanal 5, samma skit som vanligt, SÄKRA PENGAR, ring och vinn!! Jag vill veta ett djur på 5 bokstäver, förra ordet vanns av Angela, DUVA var det rätta ordet! Grattis till henne!
Att de bara orkar göra såna program överhuvudtaget, illamående tanke att någon vill stå där och göra bort sig...! Retar mig redan på Programledaren Sandra, "Jaah vi fåhr höra med min producent, Nääääh , deh vah inte de ordet han ville ha, du fåhr ringa igen" *kräks* De gör verkligen allt för att folk ska gå på detta!!
Roliga är att jag fortsätter se det, har bara fått en liten tanke, bara räkna ut lite hur mycket de egentligen ringer, man kan höra det lite på rösterna som ringer in och chansar... Åhh, nej, jaja, där ser man. De är besvikna!
JAg ger alla ett tips, spela på lotto, ni har större chans till massvis med pengar, och ni behöver inte hela tiden ringa och kolla på kanal 5 varje morgoN!

Har precis pratat med Camilla, sorry jag var inte jätte social och prata..:(
Hoppas du får trevligt i Lunnarp CITY :D

Jag måste tanka min pärla idag, får köra halv 1 nånting, har en del och göra på jobbet idag.. samtal hit och dit..pappersarbete, tänkte göra allt det innan rapporten klockan 4, så kan jag ägna mig åt klienterna sen!
Man känner sig som en Sjuksköterska i mellanåt... konstig känsla, för det är något jag aldrig skulle kunna tänka mig... men i för sig, samma arbetsform i typslag!

JAg måste nog vila en timme till i alla fall, känner mig helt DÖD! Måste vara fit for fight snart!!
Adjöööss med er!

Känner vibrationer..

Mitt liv skulle kunna förklaras med ett kort BRA, jag söker mig inte till något lyxigt värre, vill inte ha något kärleksförklarat, orkar inte med något trams, mitt liv är just nu BRA, och det ska förhoppningsvis fortsätta så!

Jag har sagt upp mig från hemtjänsten, som jag skrev för några veckor sen. Jag är inte den som ska torka skit ur andras arsel, jag är den som ska hjälpa samhället till ett bättre ideal. Alltså jag har fått ett nytt jobb, ska jobba med att behandla människor med problematik, och målet är att de ska kunna leva ett "normalt" vardagsliv och klara allt runt detta!

Har också köpt en fantastisk bil, cab dessutom, så nu är sommaren räddad.! Det är klart, man får upp en massa gamla minnen sen tiden då jag hade min första cab, det var på skoltiden det! Tiden går fort, men tanken att lyssna på Roxette i min nya röda cab, får mig nästan att gråta av längtan tillbaks till den goda tiden.

Min arbetsvecka är så gott som fixad.
Mån - 13.30 - 22.30
Tis - 13.30-22.30
Ons - 08.00-16.30
Tors - ledig
Fre - 10.00- 16.30

Helgen är ledig

Jag varit uppe sen tidiga morgon, börjar känna mig trött, så duschen väntar, sen en lätt frukost, så att jag kan äta lunch innan jag börjar jobba!

Känner i alla fall väldigt bra vibrationer just nu, börjar jag fatta tycke för en som jag inte ens känner och träffat? verkar skumt, men härlig känsla!!

LÖN på fredag, frågan är hur mycket man får nu, fast jag sagt upp mig borde jag få lite tycker jag :)

Tack för mig denna morgon!

Raggare för dagen.

Om jag en gång kunde svära på himlen, bakom molnen där stjärnorna lyser, hela mitt liv har det funnits orden JAG SVÄR, JAG LOVAR! Men i denna tid vi lever, är det bara ord som försvinner i munnen, inget betyder något, har man en gång blivit sårad av orden, tror man aldrig på dom igen. Meningslösa ord i min värld nu och tills vidare.

Lyssnar på gamla godingar, från tiden då jag var med dig. What is love, är en klassiker, där man gärna vickar på huvudet åt sidan då och då. Saknar att jag hade den som ringsignal en gång, helt fantastisk känsla. Men ont i magen får man fortfarande när de första tonerna går igenom högtalaren.!

Men sen när man väl lyssnar igenom lite OLD music, (70-80 och tidigt 90tal) Känner man igen många melodier, så man undrar, dagens musik kommer ju från de oldiesar som en gång fanns. Så dagens artister för mig är inget märkvärdigt.

IDag är faktiskt ingen vanlig dag, där är två lite speciella händelser.

1. Camilla 22 år idag, lite vin på det och säsongens första grillade BIFF ;) muma :D
2. MIN BIL KOMMER IDAG :D:D:D:D:D Snacka om vad jag längtat i en jäääävla vecka, men äntligen blir jag coolast i stan, med en rööööd cab :)

Nej över till duschen, sen på med solbrillorna och skinnjackan, RAGGARE för dagen :)


helvetes-skit-musik

Dagen har börjat allt utom bra idag, satte mig ner och softa lite här på nätet, tänkte hitta urgrym musik, lättare sagt än gjort! Något helvetes arab.skit.remix, ja så skulle titeln vara, istället stod där grym remix från 2008.
Låtarna var mer än 3 år gamla, visst hade remixen varit bra så FINE, men min bror hade gjort bättre ifrån sig, och då ska det nämnas att han aldrig gjort det förr...! Hallurabidabi skit hörs i högtalarna, jo ni tänker väl, varför inte kasta bort skivan direkt.. Jo visst skulle jag kunna göra det, men rätt roligt skit ändå, skrattretande dessutom.!
Åhhh, nej det blir duschen nu för att bli av med alla vibbar, konstiga vibbar!!!

300h senare.

Det var mycket länge sen jag skrev här, har haft fullt upp med mycket annat!

Nytt bilköp, nytt jobb ;) här händer det grejooor !

Nu är det bara vädret som ska bli fint, ger klimatet en vecka på sig att bli stabilt, sen har jag min cabbe ;P


Over and out.

RSS 2.0